Novi Sad
21.07.2010.
08:03 > 09:35
Rok za plaćanje računa za struju za protekli mesec je istekao i u ''Elektrojvodini'' kažu da će opomene ovih dana početi da šalju na adrese kupaca koji nisu platili svoj dug.
  • saki

    22.07.2010 11:25
    Kome EPS oprašta dugove ?
    U Požarevcu pojedinim romima koji imaju po nekoliko stotina dinara dug za struju.Opraštaju dug u potpunosti.Pod izgovorom da nemaju čime da plate iako pojedinci imaju u svom dvorištu po nekoliko automobila i naravno uzimaju i socijalnu pomoć. A zato mi koji radimo moramo sve da plaćamo pa još i njihovu pomoć i struju. Sramota. Poznato mi je da u Nemačkoj ako primate pomoć nemate pravo na luksuz ( auto ,zlato itd)
  • 22.07.2010 07:12
    Od mog duga za utrosenu struju neka saberu koliko je pacena TV pretplata,koja cista pljacka od strane drzave i Tijanica koja je i neustavna bez obzira sto vlast kaze drugacije, jer 2 x placam TV pretplatu, kablovsku i harac peko el.brojila...mrzi me dalje da pisem...a njih u zgradi ko' sodera sa sve vecim i vecim primanjima
    Prvo neka iskljuce kao ste rece @VJ silni lopovi S TIM DA SE UPLACENE UPLATNICE PO DUGOVANJU VELIKIH DUZNIKA JAVNO OBJAVE na ulazu Elektrovojvodine.
  • VJ

    21.07.2010 16:34
    Bas da vidim dal ce se drznuti da seku struju nekom lovatoru :)
  • 21.07.2010 09:48
    pretnje kome!
    Elektrovojvodina preti iskljucenje struje ne platisama, samo da mi je znati da li onim duznicima koji duguju 2,5,ili 10 hiljada dinara ili onima sto SU BOGATI I DUGUJU PO PAR STOTINA HILJADA DINARA... izgleda da ce iskljuciti one koji nemaju NI ZA NORMALNA 3 OBROKA DNEVNO a ostaviti LOPUZE DA NA NAS TERET SE RASLADJUJU KLIMA UREDJAJIMA,pune sopstvene bazene sa vodom na nas teret .....
    P.S. samo da pojasnim nek bogati sve to imaju ALI NE NA STETU OSTALIH GRADJANA tamo u toj losoj Evropi postoje i vile i bazeni itd, nikom to ne smeta jer NIJE UZETO,NIJE UKRADENO od obicnog radnog coveka koji normalno zivi i ima.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna